Over ons

Roseful is een initiatief van Annie, een echte kenner van de moderne luxe levensstijl, die op zoek ging naar elegantie en verfijning in de wereld van rozen. Zij wilde een arrangement dat haar gevoelens kon overbrengen en een ultieme ervaring zou opleveren.


Elke Roseful bestelling wordt individueel verwerkt. Elke roos wordt met de hand geselecteerd en bereid, zorgvuldig gerangschikt in onze luxe geschenkverpakking en perfect voorbereid voor levering. We nemen de kunst van luxe rozen zeer serieus om je een ultieme ervaring te bieden; de mogelijkheid om pure emotie over te brengen via een van onze prachtige arrangementen.

 
Bij Roseful wordt geen enkel detail over het hoofd gezien zodat jouw hele ervaring bijzonder is. Vanaf het moment dat je onze website bezoekt tot het aflevermoment van de rozen. Ons team committeert zich volledig op het maken van een ongeëvenaarde en unieke ervaring. Wanneer jouw bestelling op de bestemming aankomt streven we naar een onvergetelijke ervaring bij de ontvanger.


Wij zijn trots op wat wij hier bij Roseful doen en we kijken ernaar uit om je dierbaren te blijven verrassen met onze rozen.


ROSEFUL